Egym

Fit & Vitaal in slechts 2x30 minuten per week!


Egym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? Egym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met Egym ideaal!
Wat ons onderscheidt, is het gebruik van innovatieve fitnessapparaten die speciaal zijn ontworpen om jouw training veiliger en effectiever te maken. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, bij BLUe vind je de ideale omgeving om te groeien en te excelleren.

Met welke doelen kan de Egym jou helpen?
Sterker, slanker, fitter. Wat je doel ook is, onze personal coaches kunnen je helpen. Iedere sporter is natuurlijk uniek, maar veel trainingsdoelen komen overeen. Bekijk welke trainingsdoelen wij definiëren en welke voor jou het belangrijkste zijn.

  • Afvallen: voor veel mensen is dit een belangrijk trainingsdoel. Met een paar kilo minder zit je vaak lekkerder in je vel!

  • Conditie en energie: uit conditie raken is zo gebeurd. Een van de grootste nadelen ervan? Je hebt vaak ook minder energie. Het verbeteren van je conditie hangt samen met het verkrijgen van meer energie. Dit kan een heel duidelijk trainingsdoel zijn, bijvoorbeeld als je je een beetje uitgeblust voelt.

  • Kracht: krachtiger in het leven staan, kan van alles betekenen. Het mooie ervan? Met het opbouwen van fysieke kracht, komt vaak ook mentale kracht. Krachttraining kan dan ook om veel verschillende redenen een belangrijk trainingsdoel zijn.

  • Vitaliteit: dit betekent letterlijk ‘levenskracht’. Het gaat over energie, motivatie en veerkracht. Begrippen waar sport en beweging veel invloed op kunnen hebben. Vitaler worden is een belangrijk trainingsdoel voor mensen van alle leeftijden. Probeer Egym nu zelf en claim jouw gratis dagpas!

Ja, ik wil...

Lid worden van BLUe Eede


Download de app